Sunday, August 29, 2010

Sunday, August 29, 2010
Terlihat petikan ini daripada blog seorang kawan...

"Suatu perhubungan akan jadi lebih bermakna jika kita bersedia berkongsi kisah silam kita bersama pasangan..."

I do believe in that...it will make the relationship stronger..yes..once you know your partner history, the understanding will become a lot easier...there will be no boundaries...yela kate nak hidup bersama sepanjang hayat kan..takkan bila dah kawin baru nak belajar kenal hati budi masing2..ye tak?

~peace~

Thursday, August 19, 2010

aha..aha..

Thursday, August 19, 2010
Have you ever feel that you are too tired to make everybody around you happy?Please don't, because they are the only thing that you have in this world..When there is no 'everybody', technically you are alone..So?Just appreciate them in your very own way..

Sunday, August 8, 2010

Is it bad?

Sunday, August 8, 2010
I am here not because I want to but it is because I have to...

Wednesday, August 4, 2010

Hoping..

Wednesday, August 4, 2010
video
Love this song..aku bleh tahan dgr lagu ni byk kali especially time ulang alik pegi keje...hehe :-)

Kelapangan...

Tetibe terase sangat ketinggalan zaman kerana baru berpeluang untuk menonton Public Enemies kat HBO...Hahahaha....

Memang aku suka cerita cerita macam ni sebab dia macam bagi satu semangat la kat aku...Lebih lebih lagi bila tengok Si Penjahat Utama Yang Keji, John Dillinger bersama rakan rakan kekejiannya, iaitu Harry Pierpont, Baby Face Nelson, dan ramai lagi...


*Encik John yg cool*

Tapi dalam cerita cerita macam ni, aku selalu berangan jadi macam Si Polis Hebat, Marvin Purvis...memang sangat cool..tapi apabila memikirkan tentang sebahagian sisi gelap aku*, aku teringin nak jadi macam John Dilinger...cara dia ibarat "less talk, care less, and just get the things done"...owwhhh..memang super cool gaya dia...tapi yang tak cool nya bukan Encik Purvis yang tembak Encik John sampai mati, tapi partner dia yang dikenali sebagai Ejen Baum...so macam tak berapa best la kat situ...tapi nak buat macam mane, dah memang kesah benar dia macam tu...

Cerita macam ni memang la menunjukkan yang orang jahat memang akan kalah walau macam mana stylo nya mereka menang sebelum itu...Aku dapat sesuatu daripada cerita ni yang aku boleh fikirkan secara serius ....

"if you have courage, you will be the winner but if you are a coward, you will lose forever"

*sisi gelap ialah sisi negatif atau sifat buruk yang jarang jarang berlaku melainkan dengan pengaruh sekeliling serta tekanan di pejabat

Tuesday, August 3, 2010

Tuesday, August 3, 2010

Owwhh..layout baru..why?..saje je..tuka mood..look for something new..ok now lets have a look at the message above..*think*
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates