Sunday, September 12, 2010

Eid Mubarak..

Sunday, September 12, 2010
When it comes to hari raya..obviously, i will be more excited than anyone else...wooohooo!!..but when i think again, i'm 23..there's no 'duit raya' and i have to give 'duit raya'...haha..

Ok for this raya, i manage to met all my closest relatives...even we often met each other, but there's still a lot of things to talk...for me, raya will be the most meaningful if we could share, having good chit chats about everything heart to heart..it does not count on how many houses that you visit but how strong the 'silturrahim' that you built around them...

in addition, two of my cousins will get married at the end of this year so the 'hype' is getting bigger and bigger...from the bottom of my heart, i'm happy to experience this...

It is not my greatest raya experiences this year but it would be enough to be one of the most memorable ones...

Sunday, August 29, 2010

Sunday, August 29, 2010
Terlihat petikan ini daripada blog seorang kawan...

"Suatu perhubungan akan jadi lebih bermakna jika kita bersedia berkongsi kisah silam kita bersama pasangan..."

I do believe in that...it will make the relationship stronger..yes..once you know your partner history, the understanding will become a lot easier...there will be no boundaries...yela kate nak hidup bersama sepanjang hayat kan..takkan bila dah kawin baru nak belajar kenal hati budi masing2..ye tak?

~peace~

Thursday, August 19, 2010

aha..aha..

Thursday, August 19, 2010
Have you ever feel that you are too tired to make everybody around you happy?Please don't, because they are the only thing that you have in this world..When there is no 'everybody', technically you are alone..So?Just appreciate them in your very own way..

Sunday, August 8, 2010

Is it bad?

Sunday, August 8, 2010
I am here not because I want to but it is because I have to...

Wednesday, August 4, 2010

Hoping..

Wednesday, August 4, 2010
video
Love this song..aku bleh tahan dgr lagu ni byk kali especially time ulang alik pegi keje...hehe :-)

Kelapangan...

Tetibe terase sangat ketinggalan zaman kerana baru berpeluang untuk menonton Public Enemies kat HBO...Hahahaha....

Memang aku suka cerita cerita macam ni sebab dia macam bagi satu semangat la kat aku...Lebih lebih lagi bila tengok Si Penjahat Utama Yang Keji, John Dillinger bersama rakan rakan kekejiannya, iaitu Harry Pierpont, Baby Face Nelson, dan ramai lagi...


*Encik John yg cool*

Tapi dalam cerita cerita macam ni, aku selalu berangan jadi macam Si Polis Hebat, Marvin Purvis...memang sangat cool..tapi apabila memikirkan tentang sebahagian sisi gelap aku*, aku teringin nak jadi macam John Dilinger...cara dia ibarat "less talk, care less, and just get the things done"...owwhhh..memang super cool gaya dia...tapi yang tak cool nya bukan Encik Purvis yang tembak Encik John sampai mati, tapi partner dia yang dikenali sebagai Ejen Baum...so macam tak berapa best la kat situ...tapi nak buat macam mane, dah memang kesah benar dia macam tu...

Cerita macam ni memang la menunjukkan yang orang jahat memang akan kalah walau macam mana stylo nya mereka menang sebelum itu...Aku dapat sesuatu daripada cerita ni yang aku boleh fikirkan secara serius ....

"if you have courage, you will be the winner but if you are a coward, you will lose forever"

*sisi gelap ialah sisi negatif atau sifat buruk yang jarang jarang berlaku melainkan dengan pengaruh sekeliling serta tekanan di pejabat

Tuesday, August 3, 2010

Tuesday, August 3, 2010

Owwhh..layout baru..why?..saje je..tuka mood..look for something new..ok now lets have a look at the message above..*think*

Tuesday, July 27, 2010

Love Rhapsody...

Tuesday, July 27, 2010
Love cannot be forced, it came from a sincere heart...and when that happens, there comes the feel and the rhapsody...just say Hi and Welcome...you will get the world at your feet...

Honestly....

Wednesday, July 21, 2010

Just Bear In Mind..

Wednesday, July 21, 2010
When people 'play' bad towards me and my loved ones...I acknowledged..and I would say thank you...
It is not because i'm afraid...but I planned, I study, I revised...and when I got the strategies well in place...enough said...I would be ready to do the 'killing'...

p/s: trust no one..just believe in your loved ones... and in yourself...

Monday, July 12, 2010

Dah Rezeki Masing-Masing.....

Monday, July 12, 2010
sedang aku menyelusuri fb2 kenalan2 aku...ramai jugak yang sambung belajar...ramai jugak yang kerja...
tapi aku tertanya2...diorang semua ni pilih jalan2 sebegini adakah sebab minat? ataupun sebab nak senang hidup? ataupun ada sebab2 tertentu...

bagi aku sendiri...aku tersangat lah minat gila dalam hal2 berkaitan research and development ni...dan aku telah pun mendapat panggilan daripada lecturer untuk involve dalam hal2 macam ni...

tapi aku menolak...why?...sebab aku nak keje cari duit (tapi buat research pun dapat duit gak kn??? tapi banyak ke x tak tau la..haha), dapat epf, melabur sana sini, dan tolong keluarga...keluarga aku bukan orang senang sangat...tapi sejujurnya, bila dah keje ni la baru aku nampak output aku setelah empat tahun menuntut kat utm tu...and im proud to be a utm graduate...

p/s: thank you very much for your offer and concern Dr....I believe when the time is right, i'll came back and do what i does best...

Sunday, July 11, 2010

Dah nak final ni..

Sunday, July 11, 2010

"Arjen Robben is not interested in the beautiful game - he just wants to win the World Cup"

Source: The Sun UK

Even the ace have said this, what else that left to hope for?
It's the "total football" that I want to see..
It seems that the Spaniards is playing "total beautiful football" now..

If you don't care whether it's ugly or not..

Go Spaniards!! just kill those Dutch..





Wednesday, July 7, 2010

The truth..heh?

Wednesday, July 7, 2010
Even though I miss the total football..I don't see Holland can win the cup...

- Total bullshit defence
Even Mathijsen have the highest passing completion above any other players in the tournament, he still not good enough..Just see how Forlan scores..Stekelenberg was too exposed thus letting Forlan to unleash a screamer from 30 yards. Then, same goes for the second goal.

- Not enough backup for defence
Van Bommel alone is not enough and I think he may got carded or most probably being sent off in the final if we look on the way he plays. He just lucky to got away in his nasty tackles. Just imagine, when he meets Xavi, Iniesta, or Schweinsteiger, did he have enough quality to contain those players?

Enough said..pity them..they just need some luck then...

Tuesday, June 29, 2010

Lets Spill The Orange On the Samba Dancers!!!

Tuesday, June 29, 2010
Brazillian Samba versus the long lost Holland Total Football....

Seriously, I am dying to see the revival of total football...Yeah, like in the class of 1974...

In the likes of Johann Cruyff..Rob Rensenbrink..Johann Neeskens..Ruud Krol..Johnny Rep...Arie Haan..amazing..(even i only had a chance to see them on tape)

So in this 2010, lets see whether they can shut the Samba or not..or the nightmare in 1974 and 1998 will continue..

It's hard to make a prediction...because..both are very good team..

But the Brazillian will have the upperhand...since I have doubts for Heitinga and Mathijsen on how they could handle Kaka, Fabiano and Co.

Sunday, June 27, 2010

Classic..

Sunday, June 27, 2010
Dari zaman bdk2 dlu...aku mmg minat Jerman...Semuanya sebab pengaruh bapak aku yang pernah 'bersahabat' baik dengan Der Kaiser, Franz Beckenbauer...haha..

I like the way they played....disciplined...mentally strong..never give up...and not to forget...they are the one who introduced the famous overlapping technique (just Google if you want to know more).

Yeahh...from Beckenbauer, Mueller, Hoeness, Voeller, Klinsmann, Matthaeus, Bierhoff, and the new generation of Klose, Lahm, Ozil, Adler, Metresacker, and others they just look stronger year by year...

For the English..please...Gerrard have 'suffered' a lot in recent years because of Lampard and the manager...
For once and for all in his career, don't let him do it all alone..if on paper they look formidable, it won't be the same if it continues like this...

Sorry England..i just see that you are going to lose this one...maybe next time when there is no Lampard and Gerrard..it is like jinx for them to work together...I just can't argue more with Kaiser, the Germans are mentally stronger than the English...

p/s: i have a hunch...England will win if they put Joe Cole instead of Lampard...

Tuesday, June 22, 2010

I'm Dead Serious...

Tuesday, June 22, 2010
For once and for all...
It's not funny at all...full stop..

Monday, June 21, 2010

Kata dalam hati....

Monday, June 21, 2010
Saya bukan jenis yang suka meminta...tetapi saya hanya seorang yang selalu berharap dalam hati...
Saya tahu saya tidak sempurna dan siapalah saya untuk mengharapkan kesempurnaan ...
Tetapi saya hanya berharap keinginan saya didengari...
Maaf...mungkin ini keburukan saya...

:-)

Saturday, June 19, 2010

Kerja Sekarang...

Saturday, June 19, 2010
X pernah lagi aku cite pasal keje aku skang....
Ok..skang aku bekerja sbg Global Technical Support Engineer di Vyke Asia Communications Sdn. Bhd.
Bg aku keje die sng...x susah...tp agak leceh sbb byk bnde nk kne 'master'...
Tapi pape pn mmg seronok...
Sbb aku ade 'hiburan'..haha..Khairul Azizol...

All the colleagues are fantastic...
Nice to know them...
Ahhh...next week probably gonna get my first salary as an engineer....
Can't wait!!!haha

p/s: visit  http://www.vyke.com :-)

Sunday, June 6, 2010

National Research and Innovation Competition 2010

Sunday, June 6, 2010
Picture speaks louder than words...wonderful...

Monday, May 24, 2010

Jujur...Saya Sayang Mereka...

Monday, May 24, 2010
Untuk mereka....

Farizi Sukor, Hilmi Hamid, Halim Aziz, Amir Aziz, Zharif Anuar, Aimi Syamimi, Siti Rahimah, Cindy Permatasari, Siti Marwangi, Suhaida Yusof dan lagi 62 org SET legends...(sekadar menyebut bebrape name)

Aku sayang korang semua...


p/s:tolong jgn tny kenape..tny la diri korg sndri..:-)

Wednesday, May 19, 2010

Orang-Orang Saya

Wednesday, May 19, 2010
Everywhere I go..
The problem is still the same..
My people never changed..
No matter how clever they are..

How they look at things..
We are never in the same page..
Poor them..
Poor me..

By the way, the dilemma continues...

*disappointed..

Monday, May 10, 2010

I'm not a loser...

Monday, May 10, 2010
Baru seminggu duk umah...
Terasa seperti 'loser' sudah...

Tapi...
Baru seminggu..
Bagi la aku mase nak relax jap...

ok?


p/s: it's really hard to find s dream job nowadays...

Saturday, May 1, 2010

Kau Yang Terindah...

Saturday, May 1, 2010
I have to admit..I'm touched when it comes to this moment..

But I have to leave...

4 years of journey...

It's wonderful...


This place..coursemates...friends...lecturers
They are one of the best thing that ever happened in my life...


Thank you for everything...
I hate to say goodbye...So I won't...

See you later..


p/s: my last post ever written in UTM...

Sunday, April 25, 2010

I Don't Care...This Entry Entitled..."Suhaida"..= )

Sunday, April 25, 2010
Emm...I kept calling you recently..why?

Emm...I can't wait to get your messages in my phone...why?

Emm...I feel like I want to see you as long as I can...why?

Emm...I just kept thinking of you...why?


It is because I am already deeply, truly, madly faaaallllll in love with you...
Yeah...you know who..


Emm...I'm sorry for being like this...but..
I love you..I just love you..

-peace-

Friday, April 16, 2010

Do You Hear Me?

Friday, April 16, 2010
I have said before...

"subjek ni kite kene blaja patutnye dr awal lg...
ni dh thn 4 br nk blaja...last sem plak tu...x rase ketinggalan ke??
patut lecturer sme rombak blk program kite ni"

Would you imagine..one of the most developed technology nowadays only being exposed to us at our final semester of studies...is that ok?

Ok fair enough to say that every student can make their own choice whether they want to go for the all-time famous and already-saturated RF technology or the not-so-exposed and fast-developed OPTICAL technology...

But did you already consider the effect then?

And now this course have been offered through the elective scheme..
So the probability for a student to be useless in optics is not impossible...

And that happened to me after answering my final exam question....

Poor those future telecomm engineers (especially me)

~sigh~

p/s: at the time I write this post..seriously I am mad, angry, and dissatisfied..

Tuesday, April 13, 2010

Bebelan...

Tuesday, April 13, 2010
I write when I feel I want to...

If you want to visit and read this blog...

You are most welcome...

Its up to you...


But I never say this is a must-read blog...

Friday, April 9, 2010

It's You...

Friday, April 9, 2010
There are so many people who love to talk about themselves without even think what are the consequences that they might face because of what they said...

Just think again what will other people say...

Somehow..it could be backfired..

Shame on you..

Currently

Currently:

1. Study for exams
2. Complete my thesis
3. Looking for a job
4. Seeking opportunity for passive income
5. Cherish with the loved ones
6. Spending the not-so-much time with my great friends here

What else?

Monday, March 29, 2010

In Other Words..I'm Disappointed

Monday, March 29, 2010
Sejak dari tahun 2 pengajian..aku mempunyai pelbagai sejarah pahit bersama orang2 barisan hadapan kat HEP tu..Dan ia terjadi sekali lagi..hari ni..Isnin..

Aku tau hari ni..Isnin..UTM Smart Day/Smart Dress/Smart Attire dan segala macam smart lah kononnya time hari isnin ni...

Aku..berbaju korporat putih ehsan JPKK KTC (thanx a lot guys!)...ber'tuck-in'..ber'matric card'..ber'sluar cantik'..

Setelah amik nombor aku ke kaunter:

pakcik HEP: "eh..tak boleh macam ni...kena pakai tie ni...hari ni smart day.."
aku: "ni saya pakai baju korporat ni x nampak formal lagi ke?xboleh ke macam ni?"
pakcik HEP: "takde..tak boleh..kena pakai tie"
aku: "saya nak hantar dua borang ni kejap je..."
pakcik HEP: "xde2..xboleh.."

Aku berlalu pergi..sambil memandang mereka2 disitu yang menunjukkan muka keji...
Aku seperti terbayang mereka berkata dalam hati.."Padan muka ko budak!..ko ingat senang bleh msuk sni..ni territory aku..ni tmpt aku bergurau...ni tmpt aku bergosip...ni tmpt aku mengumpat..haha"

Seraya dalam hati aku tkluar la frasa spt ini...

"BODOH LA KORANG SEMUA NI!!...TAKDE RASE SIMPATI LANGSUNG KE??SIA2 AKU MENAPAK JAUH SBB PARK KT BWH (akibat undang2 makhluk tertentu)..AKU BUKAN DATANG BER'T-SHIRT' KE, BERSLUAR TREK KE, BERBAJU TIDO KE, BERSLUAR PENDEK KE, BERSINGLET KE....AKU DATANG PAKAI BAJU KORPORAT CAMTU PUN KENA HALAU?..XDE FORMALITI KE KAT BAJU TU??..BODOH..PATUT LA RAMAI BUDAK2 X SUKA KORANG...AKU NAK BAGI DUA SET BORANG TU JE..BUKAN AKU NAK BERBORAK,BERSEMBANG ATAU JOIN GOSIP KORANG KAT SITU..."

aku bermonolog sesungguh mungkin sambil diperhatikan oleh pak gad pak gad yg berlagak macam polis amerika berpangkat tinggi(mcm pengawal penjara pn ade)...

p/s: gaya mereka seolah mereka hanya takut pada 'hari Isnin = Smart Day' dan bukan kerana sebab untuk kelihatan kemas dan segak..so what's all that?

Sunday, March 28, 2010

Cool and Cold..

Sunday, March 28, 2010
Skang ni aku sering melihat status message bebrape kwn2 ku kat facebook...seperti ini:

"BOSAN LA..XTAU NAK WATPE...HMMM"

"BOSAN!!!!!!!"

"BORINGGGG..."

Hah..keje sket pnye byk..thesis pn xsettle lg..exam pn xstudy lg...
ko duk bising boring, bosan...yg menatang2 tu ko dh siapkn ke blum??

p/s: x suke bile mndapat tau ade orang yang sanggup menipu dalam kejayaannye..

Sunday, March 21, 2010

I Know Them More Than Anybody Else...

Sunday, March 21, 2010
Because I am a fan...
I know them better...
I know their system...
I know their tradition...

Maybe some people admire a team because they keep winning games and trophies...
But I am not...

Physically, I am not showing my true passion towards them...
I am not wearing the jerseys...
Even the word there is 'LIVERPOOL' OR 'CARLSBERG'...
I am not going to wear any of them...
But deep inside my heart...
Who knows that I am so excited to see them winning...
And I am very sad if they lose...

So to all other teams...
Please don't underestimate them...
They just need a right man to pull the strings in the managerial boards, and most important thing in the dressing room...
They have the best midfielders...They have the best strikers...
They are legends who will stop at nothing to win games...

So don't talk shit to my Kops...

Friday, March 12, 2010

Success...

Friday, March 12, 2010



What can I say...no one can stop them now..at the moment, they are just the best...

Congratulations...


p/s: miss all the teachers..Pn. Azlina, Pn. Jennyta, Pn. Noraini, Pn. Norasiah, En. Norezal, En. Shahrulhaizy, Ustaz Farid, En. Roslie and others...

Thursday, March 11, 2010

Elok2 la sket...

Thursday, March 11, 2010
tengah2 duk sibuk nk abis blaja ni...
sibuk la jugak nak cari keje...
ya..azam saya adalah ingin mendapat kerja secepat mungkin..

so tadi pegi la satu career talk...
dari encik matsushita punya company...

dengar la orang2 dia bagi speech...
sampai satu part aku rasa bosan dan entah pape...
sebabnya...
aku tengok engineer die yang bagi speech tu macam budak2 yang present masa kelas rekacipta aku dulu...
cam tu la gaya nya...
kata senior engineer..tapi present cam bagi pengumuman masa perhimpunan sekolah...
malangnya...orang tu bekas student sini...
uhuhu..

lastly..my mates and I agreed at one thing which is..."UTM students memang bagus buat kerja..tapi x pandai cakap..."~sigh..

p/s: love to hear Mr. K's speech..

Tuesday, February 23, 2010

Tak Payah Title Pun Takpe...

Tuesday, February 23, 2010
Suddenly...I am thinking that I have amazingly grown up mentally and of course physically..~uhuk~...

Emm..that is what we call maturity i think...
Maturity reflects ourselves...
It represents our life...
From appearance until the way you talk..
It shows our signs of maturity...
Yes..when you start talking about love and happiness...
It really means something...
Which is you are more matured now...

Be matured is not same as being old...
If there's anyone who said that...
It's bullshit..

p/s: just thinking how do i look when i become a father one day...


Monday, February 15, 2010

Panjang Pulak Cite Aku Kali Ni....

Monday, February 15, 2010
Ok...macam ni...

Ada sebuah keluarga....terdiri dari lima orang ahli...
Si bapa seorang pesara yang kini senang melakukan aktiviti kegemarannya...manakala si ibu sibuk seorang suri rumah yang kini sebahagian kebahagiaannya telah 'dicuri'...

Kenapa?
Suatu ketika beliau pernah menjaga dua orang anak kecil...bersaudara...
Yang si abang telah pun berumur 4 tahun dan si adik baru berumur setahun lebih...
Mereka datang pada waktu pagi...dan pulang pada waktu malam...walaupun pada hakikatnya mereka patut pulang pada waktu petang...
Oleh kerana 'kejahilan' mak bapak mereka yang entah apa-apa....
Secara tiba2 mereka memutuskan untuk tidak lagi menghantar anak mereka ke rumah keluarga itu...

Alasan?
"Kitorang dah pindah rumah ni jauh la kak....susah nak singgah pagi2 datang sini...nak kena bawak kereta pastu nak kena patah balik amik moto pulak...susah...kitorang pegi keje nak naik moto...so susah la...belanja banyak...leceh"

Cadangan?
Keluarga itu memberi cadangan kepada pasangan ibu bapa tersebut:
1. "Ala...bawak la kete dengan moto sekali...pastu park kete kat umah kitorang...korang naik la moto.."
2. "Kalau x boleh biar saya sendiri pegi amik budak2 tu kat umah pagi2.."

Penyelesaian?
"xpela...biarla kitorang hantar budak2 ni kat kawasan umah kitorang..senang sikit"

Akibat?
Si ibu berduka..menangis kerana terkenangkan nasib budak2 tu...entah macam mana diorang hidup nanti..entah makan ke tidak..
Telahan si ibu mengena...bulan lepas si ibu menziarahi budak2 tu kerana terlalu rindukan mereka...yang si abang demam tak bermaya...dan si adik kurus seperti kelaparan...
Lalu si ibu yang pernah menjaga mereka inilah yang kembali membelai mereka...
Si nenek kepada budak2 tu hanya mengabaikan saja..tidak ambil peduli pun...
Bergenanglah lagi air mata si ibu mengenangkan nasib budak2 tu...

"kalau lah aku yang jaga diorang mesti diorang tak macam ni..." kata si ibu... si ibu tidak mengharapkan upah..apa yang diharapkan adalah kebahagiaan budak2 tu... si ibu menyayangi mereka macam anak sendiri... sedih..pilu..terkilan..tapi apa nak buat..anak orang..bukan anak kita...

tu lah dia..mereka yang mementingkan wang berbanding kebahagiaan anak sendiri...
si ibu dapat merasakan..dapat menghidu...budak2 itu 'terseksa'..tidak lagi seceria dulu...sedih...

so camtu la cite die...aku pun merindui mereka...sebab si ibu itu adalah ibu ku...


Si adik...



Si abang..

Friday, February 12, 2010

A Dream...

Friday, February 12, 2010
We may think that we are good...
But are we good enough?...
We may think we are excellent...
But are we excellent enough?...

I am not good enough...
I am not that excellent...

But I just keep reminding myself...
"Losing is normal...but when we win..it is a 'bless'.."

Don't you think so?
Am I right?

Tuesday, February 2, 2010

Tuesday, February 2, 2010
yesterday...i watched 'si senjata' vs. 'si penjahat merah'...
unfortunately, 'si senjata' lost to 'si penjahat merah'...1 - 3...~sigh~

to be honest....

in my heart...

i'm still a die hard Red Kop...
and now i love to watch 'si senjata' too...
they are good...

and obviously...
'si penjahat merah' @ Manchester United is still sucks!!..i hate them!!

say goodbye to those quitters..

mari ejek dan katakan 'booo!!' kepada orang-orang yang sudah mengaku kalah dalam perjuangannya....
walaupun pada hakikatnya, mereka belum mencuba sekalipun...
kenapa begitu?

jangan begitu...
tetapi...

kalau mereka mahu menyerah sekarang..
biarlah..
aku tidak peduli...
sebab aku bukan macam mereka...


p/s: saya kini gembira dengan keluarga, rakan2, dan Miss S yang tercinta..alhamdulillah

Thursday, January 28, 2010

I learned those things

Thursday, January 28, 2010
I have a set of skills....
That I have learned for a very long time...
I studied...
Somehow I practiced...

It was a skill that could make those 'so-called good people' suffer...
And none of them can endured...

:-)

Relax - relax je boleh tak???

It is true...
When it comes to the end everything that seems to be unknown had finally revealed...
What was that???
Emmm...I could say, even unexpected things happened....
But why it must happen now??
Why don't 3 years ago...2 years ago...
I am supprised....

Quote from buayahijau....
"Regardless of the gender...but when we are too closed with someone, a small wrongdoing could leave a deep cut inside"

That is reality...

But....
For me...it is just life...
It is a thing that we should accept...
In other words, the smile must be always there...
Even we will be labeled as hypocrite....or...
A pretender....
Let it be...
As long as that way could maintained 'peace' among us...
That is it...

For now....at the moment...
Anyone who does not agree.....
Just go to hell...

Thursday, January 14, 2010

Unfortunately

Thursday, January 14, 2010
To whom it may concern:

When both of your hands are tied......
When there's a right at your throat....
When both of your knees are broken....
When your mouth was being filled with shit....

Misunderstanding will take place...
Why you misunderstand me??
I am trying my best to be the best in your heart...
Please....
Please....
Dont be afraid to hurt me.......
Dont judge me that way......
Talk to me.....
Discuss with me....
I am your friend....
I am your partner....
Please....
Don't do this to me....
I just want to make you comfort.....
But you misunderstood me....
Unfortunately....

Sunday, January 3, 2010

A Decade of The New Milleninum

Sunday, January 3, 2010
one evening....during class with Dr. K...

Dr. K: pe azam kamu utk tahun br ni??...stiap thn msti ade azam kn....

Me: emm...sy xde azam tiap2 thn...tp sy ade azam utk sepanjang hidup sy...

Dr. K and others: waaahh!!!!..pe die tu?

Me: sy nk jadikan dunia ni sebuah tmpt yg lbih baik utk kite tinggal bersama..tanpa sbrg persengketaan...

heh..is it sounds funny???...people may laugh but the thing is..im dead serious with my resolution....

it may take my whole lifetime but i meant it...
 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates